“Onze 2e auto is onmisbaar. Gelukkig is hij voordelig verzekerd!”

In het gezin van Marc (46) is een goede planning met 3 opgroeiende kinderen belangrijk. Hij heeft een drukke baan als accountmanager en zit veel op de weg. Zijn vrouw Sophie (38) werkt parttime, waardoor ze tijd heeft om de kinderen ’s middags naar hun afspraken te brengen. Haar auto gebruikt ze alleen voor korte ritjes. Het gezin vond een beter passende autoverzekering voor Sophie. Daardoor besparen ze nu veel geld.

Marc: “Omdat ik vaak laat thuis ben komt veel zorg voor de kinderen op Sophie neer. We wonen dichtbij school dus daar lopen de kinderen zelf naartoe. Maar ’s middags hebben ze een drukke agenda met hun judotrainingen, vioollessen en afspraken met vriendjes en vriendinnetjes. Sophie werkt halve dagen dus zij kan de kinderen na school overal naartoe brengen en ophalen. Onze 2e auto is daardoor onmisbaar, maar kost wel geld.”

Goed verzekerd tegen een eerlijke prijs

Marc bekijkt regelmatig of er besparingen te realiseren zijn; een groot gezin kost veel geld. Hij vindt het belangrijk dat ze goed verzekerd zijn, maar wil daar een eerlijke prijs voor betalen. “Sophie’s auto rijdt jaarlijks niet meer dan 4.000 km, omdat ze ‘m voornamelijk gebruikt voor korte ritjes met de kinderen en om de boodschappen te halen. Haar werk is op fietsafstand. Ik hoorde laatst een collega praten over Bundelz en dat leek me een slimme constructie” vertelt Marc.

Gouden greep

Marc kwam tot de conclusie dat het gezin met het overstappen naar Bundelz een jaarlijkse besparing van € 280 kon realiseren. Hij vervolgt: “Ik denk dat het concept van Bundelz een gouden greep is. Betalen naar gebruik is veel eerlijker dan betalen voor bezit. De dongel van TomTom had ik snel geplaatst en Sophie heeft op haar telefoon de Bundelz app geïnstalleerd. Fijn dat we zo een behoorlijk bedrag kunnen besparen op onze 2e auto!”

Voordelige autoverzekering

Bundelz is een eerlijke prepaid autoverzekering die voordelig is als de auto veel stil staat. Je betaalt alleen als je de auto gebruikt: hoe minder je rijdt, hoe minder je betaalt. En toch ben je altijd verzekerd. Je betaalt per bundel van 1.000 kilometer in plaats van per maand. Als je 1.000 kilometer hebt gereden start automatisch een nieuwe bundel. Zo rijd je nooit onverzekerd rond.


Bereken mijn bundelprijs Start vandaag nog met besparen