“Onze tweede auto? Die hebben we slim verzekerd bij Bundelz!”

Een tweede auto is vaak onmisbaar. Om bijvoorbeeld de zware boodschappen te halen of een bezoekje te brengen aan familie een paar kilometer verderop. Het gemak van een tweede auto is groot en wegdoen is daarom vaak geen optie. Marieke ontdekte dat ze haar auto via Bundelz op een eerlijkere manier kon verzekeren. Ze bespaart nu veel geld.

Marieke (59) heeft een parttimebaan in het onderwijs en gaat met de fiets naar haar werk. Ze heeft ook een eigen auto die ze af en toe gebruikt. Haar man Leo (61) werkt als vertegenwoordiger en rijdt dagelijks naar zijn klanten toe. 

Vrijheid niet opgeven ondanks de kosten

“Een tweede auto is best duur in vaste kosten, zeker als je ‘m weinig gebruikt” vertelt Marieke. Ze vraagt zich regelmatig af of ze de auto niet toch moet verkopen. “Ik wil mijn vrijheid niet opgeven. Onze dochter is net op zichzelf gaan wonen dus daar ga ik vaak langs. Dat is makkelijker met de auto, want dan neem ik meteen wat boodschappen mee.”

Leo vervolgt: “Toen ik hoorde over Bundelz was ik direct enthousiast, maar vond ik het ook spannend om over te stappen. Wij zijn toch al jaren verzekerd bij dezelfde verzekeraar en dat gaat altijd goed. Maar toen we een prijsberekening maakten, ontdekten we een besparing van zo’n € 270 per jaar. Dat vonden we wel de moeite waard!”

Handig voor de tweede auto

Omdat Marieke slechts 2.500 km per jaar rijdt is Bundelz veel voordeliger. Met de overstap betaalt Marieke alleen nog maar voor de kilometers die ze daadwerkelijk rijdt. “Dat is eigenlijk veel eerlijker dan een standaard premie voor een auto die weinig wordt gebruikt. Het is jammer dat we dit niet eerder ontdekt hebben, want Bundelz is echt heel handig én voordelig als je een tweede auto hebt waar weinig mee gereden wordt”, besluit ze. 

Kun jij ook geld besparen op je tweede auto?

Wat doe jij met je tweede auto? Gebruik je deze ook alleen voor het halen van de boodschappen of voor andere korte ritjes? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Ontdek of jij net als Leo en Marieke kunt besparen op jouw autoverzekering.  

Voordelige autoverzekering

Bundelz is een eerlijke prepaid autoverzekering die voordelig is als de auto veel stil staat. Vooral bij een tweede auto is dat vaak het geval. Je betaalt de verzekering alleen als je de auto gebruikt: hoe minder je rijdt, hoe minder je betaalt. En toch ben je altijd verzekerd. Je betaalt per bundel van 1.000 kilometer in plaats van per maand. Als je 1.000 kilometer hebt gereden start automatisch een nieuwe bundel. Zo rijd je nooit onverzekerd rond.


Bereken mijn bundelprijs Start vandaag nog met besparen