Blogs

Op deze pagina vind je blogs met leuke tips en mooie verhalen over de alledaagse perikelen van de af&toe rijder. Voor én door af&toe rijders! Heb je zelf een leuke tip die je graag wilt delen met andere af&toe rijders? Stuur dan een mail naar hallo@bundelz.nl.

Klantverhalen

Wat vinden klanten van Bundelz? Lees de verhalen van af&toe rijders die een Bundelz Autoverzekering hebben afgesloten. 

“Bundelz gedoe? Nee hoor, helemaal niet!”

Bundelz

Een paar weken geleden stapten Joke (77) en Rein (81) over naar Bundelz. Dat kostte even wat moeite, want soms vinden ze het lastig om alle digitale ontwikkelingen van tegenwoordig te begrijpen.

“Onze tweede auto? Die hebben we slim verzekerd bij Bundelz!”

Bundelz

Een tweede auto is vaak onmisbaar. Om bijvoorbeeld de zware boodschappen te halen of een bezoekje te brengen aan familie een paar kilometer verderop. Marieke ontdekte dat ze haar auto via Bundelz op een eerlijkere manier kon verzekeren.

“Mijn bezwaren bleken onterecht: deze verzekering is heel transparant”

Bundelz

Hans (66) gaat binnenkort met pensioen en rekent alvast uit of hij straks moet bezuinigen. Hij kijkt extra kritisch naar verzekeringsmaatschappijen.

“Onze 2e auto is onmisbaar. Gelukkig is hij voordelig verzekerd!”

Bundelz

In het gezin van Marc (46) is een goede planning met 3 opgroeiende kinderen belangrijk. De auto van zijn vrouw Sophie gebruiken ze alleen voor korte ritjes. Ze vonden een passende verzekering en besparen nu veel geld.

“Ik ben blij dat ik ben overgestapt, geld besparen gun ik iedereen”

Bundelz

Bep is ruim een jaar klant bij Bundelz, de autoverzekering waarbij je betaalt per 1.000 km. Ze deelt graag haar ervaringen.

“Besparen wordt zo wel héél makkelijk!”

Bundelz

Evert (73) en Anneke (69) reizen het liefst met de trein. Hun auto’s gebruiken ze alleen voor korte ritjes. Doordat ze vorig jaar allebei overstapten op Bundelz besparen ze flink op hun autoverzekeringen.

"Door veel te fietsen besparen we geld op onze autoverzekering"

Bundelz

In het weekend gaan Herman en Mieke regelmatig samen op stap met de trein of met hun elektrische fiets, waardoor hun auto vaak stil staat. Sinds kort hebben ze een autoverzekering gevonden die daar goed bij past én waardoor ze nooit meer teveel betalen.

“Tijdens onze vakantie betalen we niet voor de autoverzekering”

Bundelz

Frans (61) en Janny (59) uit Maassluis zijn sinds begin 2018 klant bij Bundelz. “Nu we verzekerd zijn bij Bundelz betalen we alleen nog voor de autoverzekering als we de auto gebruiken. Dat is een groot verschil met vroeger, vooral in de portemonnee!” vertelt Frans enthousiast.

'Na 15 jaar ben ik toch maar overgestapt'

Bundelz

Jean Pierre, geboren Antwerpenaar, woont sinds 25 jaar in Rotterdam. ‘Samen met mijn vrouw,’ vertelt hij. ‘Mijn kinderen wonen nog in Antwerpen, dus daar rij ik af en toe naar toe. Ja dat moet je niet 4 keer in de week doen, want dan ben je snel door je bundel heen. Maar zo nu en dan kan dat wel.’ Hij weet niet hoeveel hij precies rijdt. ‘Sinds ik niet meer zo vaak naar Antwerpen ga, rijd ik erg weinig.’

"Ik dacht ik probeer het gewoon. Het scheelt geld"

Bundelz

Stein (67) woont in Breda, is alleenstaand en nog niet zo lang met pensioen. Tijd dus voor leuke dingen, maar ook om de financiën eens onder de loep te nemen. Zo heeft hij nu een autoverzekering die beter bij hem past en een stuk goedkoper is.

“Van het geld dat we besparen gaan we heerlijk een weekend weg!”

Bundelz

Jan (69) en Els (64) ontmoetten elkaar vijf jaar geleden via een datingsite. Ze wonen niet samen en zien elkaar voornamelijk in het weekend. Doordat ze overstapten op de prepaid autoverzekering van Bundelz besparen ze elk jaarlijks ruim € 300.

Aangenaam. Ik ben af&toe rijder Patrick (49) uit Gelderland

Bundelz

Alle af&toe rijders van Bundelz hebben één ding gemeen: hun auto staat meer stil dan dat hij rijdt. Daarom zijn ze overgestapt op de eerste prepaid autoverzekering van Nederland. Lees hier het verhaal van de autoruitmonteur Patrick (49).

Aangenaam. Ik ben af&toe rijder Jan (71) uit Brabant 

Bundelz

Alle af&toe rijders van Bundelz hebben één ding gemeen: hun auto staat meer stil dan dat hij rijdt. Daarom zijn ze overgestapt op de eerste prepaid autoverzekering van Nederland. Lees hier het verhaal van de gepensioneerde Jan (71).

Aangenaam. Ik ben af&toe rijder Esther (40) uit Dordrecht

Bundelz

Alle af&toe rijders van Bundelz hebben één ding gemeen: hun auto staat meer stil dan dat hij rijdt. Daarom zijn ze overgestapt op de eerste prepaid autoverzekering van Nederland. Lees hier het verhaal van basisschooljuf Esther (40).