Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over Bundelz? Vind hier het antwoord op veelgestelde vragen.

De 5 meest gestelde vragen

Polisvoorwaarden Bundelz
De Bundelz verzekering is een autoverzekering die gebaseerd is op de polisvoorwaarden van Nationale-Nederlanden. De polisvoorwaarden en verzekeringskaarten van Bundelz bekijk je hier.

Voorwaarden voor de verzekeringsnemer

Je kunt een Bundelz autoverzekering aanvragen als je voldoet aan de volgende voorwaarden:

 • Je bent 30 jaar of ouder.
 • Je hebt een smartphone met mobiel internet en bluetooth. Je smartphone moet minimaal beschikken over Android versie 5.0 of iOS versie 11.0.
 • De kilometerteller moet in jouw auto passen (de meeste auto's vanaf bouwjaar 2004 zijn hiervoor geschikt). Elektrische en hybride auto's zijn helaas nog niet geschikt. 
 • De cataloguswaarde van je auto mag niet hoger zijn dan €75.000.
 • Je gebruikt je auto privé: Bundelz verzekert geen zakelijke auto's.
Nadat wij jouw aanvraag hebben ontvangen doen wij nog een acceptatiecheck. Zodra je aanvraag is goedgekeurd krijg je van ons bericht dat je als Bundelz klant de weg op kunt.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je toch meer kilometers maakt dan je van tevoren had bedacht. Geen zorgen, daar hebben we een mooie oplossing voor!

Zekerheid: je betaalt nooit meer dan 7 bundels per jaar
We geven bij Bundelz de garantie dat je nooit meer dan 7 bundels per verzekeringsjaar betaalt. Alle bundels die je dus ná je 7e bundel binnen één verzekeringsjaar verbruikt, zijn gratis.

Een verzekeringsjaar begint te tellen vanaf de startdatum van je verzekering en eindigt een jaar later. Daarna begint het volgende verzekeringsjaar. Enzovoorts.

Voorbeeld: Piet schat in dat hij 5.000 kilometer per jaar rijdt en sluit op 1 september 2018 een Bundelz verzekering af. Onverwachts gaat hij daarna bijna 2 keer zoveel rijden. Op 28 juli 2019 heeft hij 7.000 kilometer gereden en gaat zijn 8e bundel in. Voor de 8e bundel worden geen kosten in rekening gebracht, omdat deze nog binnen hetzelfde verzekeringsjaar valt. Dat geldt ook voor eventuele volgende bundels die vóór 1 september 2019 ingaan. Pas op 1 september 2019 begint de telling opnieuw. De eerste bundel die na 1 september start, moet hij weer betalen.

Flexibel: je kunt dagelijks opzeggen
Ga je veel kilometers maken en is Bundelz niet meer voordelig voor je? Dan kun je Bundelz iedere dag opzeggen door een mail te sturen naar hallo@bundelz.nl. Je krijgt de kilometers van je bundel die je nog niet hebt opgereden naar rato teruggestort op je rekening.

Ja, voor Bundelz heb je een smartphone nodig, met mobiel internet en bluetooth.

Waarom heb ik een smartphone nodig?
Je hebt de smartphone nodig voor de Bundelz app. Die helpt je bij het plaatsen van de kilometerteller in de auto. In de app zie je ook hoeveel kilometer je nog in je bundel hebt. Daarvoor moet je regelmatig, maar minimaal één keer in de 3 weken, je smartphone verbinden met de kilometerteller. Dat noemen we bijwerken. Lees hier hoe je dat doet. 

Is mijn telefoon geschikt voor de Bundelz app?
Is je smartphone al een aantal jaar oud? Controleer dan even of je de meest recente softwareversie hebt geïnstalleerd. 

 • Android: minimaal softwareversie 5.0
 • iPhone: minimaal softwareversie 11.0. 
Vanaf december 2021 werkt de Bundelz app niet meer op Android 5.0 en 5.1. Heb je dit besturingssysteem op je telefoon staan? Zorg dat je van te voren het besturingssysteem indien mogelijk update.

Plaats de kilometerteller met behulp van de Bundelz app
De Bundelz app helpt je stap voor stap om de kilometerteller op de juiste plek in je auto te plaatsen. Download dus eerst de Bundelz app in de App Store of Google Play voordat je de kilometerteller gaat plaatsen. Als je de app voor het eerst opent, neemt de app je stapsgewijs mee door het proces. Je ontvangt de kilometerteller ongeveer twee weken voordat je Bundelz autoverzekering in gaat. Je krijgt van ons via de mail de inloggegevens voor de app.

Gratis Kwikfit service
Vind je het lastig om de kilometerteller in de auto te plaatsen? Wij bieden in samenwerking met KwikFit een gratis hulpservice aan. Ga naar jouw dichtstbijzijnde KwikFit vestiging en vraag aan een van de medewerkers of hij/zij je kan helpen met het plaatsen van de kilometerteller. Binnen deze service valt ook een gratis bandeninspectie en gratis accucheck.

Wat is bijwerken?
Om de kilometerstand in de Bundelz app bij te werken, moet je de Bundelz app op je smartphone verbinden met de kilometerteller in je auto. Je dient dit minimaal één keer in de 3 weken te doen. 

Hoe werk ik de kilometers bij?

 1. Zorg dat je in je auto zit
 2. Zet bluetooth en mobiel internet aan op je telefoon
 3. Open de Bundelz app.
  • Zijn je kilometers bijgewerkt? Dan is het bijwerken gelukt.
  • Zijn ze nog niet bijgewerkt? Ga dan naar je bluetooth instellingen op je telefoon en maak verbinding met de kilometerteller (Link). Je kilometers worden dan bijgewerkt. 
Als je geen verbinding maakt, wordt je kilometertegoed niet bijgewerkt. Het is daarom aan te raden om jouw smartphone altijd bij je te hebben als je in je auto rijdt, en bluetooth en mobiel internet aan te laten staan. Zodra je de app opent, wordt je kilometertegoed bijgewerkt. Het internet dataverbruik is minimaal.

Ervaar je problemen met bijwerken? Bekijk dan ons stappenplan.

Wat is Bundelz

Bundelz is de eerste prepaid autoverzekering van Nederland, speciaal voor de automobilisten die weinig rijden. Als je auto veel stil staat betaal je wel altijd voor je autoverzekering. Best gek, toch? Dat vonden wij nou ook. Daarom betaal je bij Bundelz alleen voor de kilometers die je rijdt.

Bundelz is heel eenvoudig. Je koopt een bundel waarmee je verzekerd bent voor 1.000 km. Is je bundel op? Dan start automatisch een nieuwe. En ja, je auto is ook verzekerd als 'ie stilstaat. Een kilometerteller in je auto houdt de gereden afstand bij. Met de Bundelz app op je smartphone heb je inzicht in je bundelverbruik. De app dien je regelmatig via bluetooth en het internet bij te werken met de kilometerteller in je auto. 

Bekijk onze partners of neem contact met ons op. 

Voor wie is Bundelz voordelig?
Bundelz is speciaal voor automobilisten die weinig rijden. Rijd je per week ongeveer 100 kilometer, maar in ieder geval niet meer dan 5.000 kilometer per jaar? Dan kan Bundelz voordelig voor jou zijn. 

Rijd je meer? Of rijd je soms veel en soms weinig? Bij Bundelz heb je de garantie dat je nooit meer dan 7 bundels per verzekeringsjaar betaalt. Lees hier meer over deze garantie >

Kom ik in aanmerking voor Bundelz?
Je kunt een Bundelz autoverzekering aanvragen als je voldoet aan de volgende voorwaarden:

 • Je bent 30 jaar of ouder
 • Je hebt een smartphone met mobiel internet en bluetooth. Je smartphone moet minimaal beschikken over Android versie 5.0 of iOS versie 11.0
 • De kilometerteller moet in jouw auto passen (de meeste auto's vanaf bouwjaar 2004 zijn hiervoor geschikt). Elektrische en hybride auto's zijn helaas nog niet geschikt
 • De cataloguswaarde van je auto mag niet hoger zijn dan €75.000
 • Je gebruikt je auto privé. Bundelz verzekert geen zakelijke auto's
 • Je hebt een Nederlands woonadres. Bundelz is nog niet in het buitenland verkrijgbaar
Nadat wij jouw aanvraag hebben ontvangen doen wij nog een acceptatiecheck. Zodra je aanvraag is goedgekeurd krijg je van ons bericht dat je als Bundelz klant de weg op kunt.

Overstappen naar Bundelz

Bundelz is een digitale autoverzekering. Je kunt Bundelz dus alleen online aanvragen op www.bundelz.nl. Na je aanvraag doen wij nog een acceptatiecheck. Zodra je aanvraag is goedgekeurd, ontvang je een bevestiging. Je eerste bundel gaat van start op de ingangsdatum die je hebt gekozen tijdens je aanvraag.

Wil je overstappen naar Bundelz en vind je het lastig om huidige verzekering zelf op te zeggen?

Dan hebben we goed nieuws: wij helpen je graag en zonder verdere kosten bij de overstap! Zodra je je aanvraag voor Bundelz hebt afgerond, kan je aangeven dat je gebruik wilt maken van onze overstapservice. 

Let wel op: 

 • Zorg dat je, vóórdat je een Bundelz autoverzekering aanvraagt, weet per wanneer je je huidige verzekering kan opzeggen. Dan weet je meteen welke ingangsdatum je moet kiezen voor je Bundelz autoverzekering
 • Sommige verzekeraars gaan helaas niet akkoord met een opzegging die door ons wordt gedaan; bij hen is het noodzakelijk dat de verzekeringnemer dit zelf doet. Dat laten wij direct aan je weten en we helpen je dan zo goed mogelijk, zodat je eenvoudig weet hoe je je verzekering zelf opzegt
 

Over de verzekering

In het kort
Ja, er geldt no-claim korting op de verzekeringspremie van je bundel. Voor ieder jaar dat je geen schade claimt, klim je op de bonus-malus-ladder. Elk jaar stijgt daarmee de hoogte van de korting op je premie. Je voordeel kan oplopen tot 80%. Bekijk de hoogte van jouw korting in de Schadevrije jaren tabel

Toelichting
De premie-opbouw van Bundelz is anders dan die van reguliere verzekeraars. Je betaalt geen maandelijkse premie, maar je koopt bundels van 1.000 kilometer. Je kilometers worden geregistreerd door de kilometerteller die wij naar je opsturen. In de app kun je zien hoeveel kilometer je hebt gereden.

De premie van een bundel is als volgt opgebouwd:

 1. Je verzekeringspremie
  Dit is het gedeelte van de premie dat je betaalt om verzekerd te zijn.
 2. Technische kosten
  Per bundel betaal je een klein bedrag voor het gebruik van de app, de opslag en verwerking van data en voor de kilometerteller.
De no-claim korting geldt voor het verzekeringspremiegedeelte van je bundelpremie. Voor het andere gedeelte geldt dus geen no-claimkorting.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je toch meer kilometers maakt dan je van tevoren had bedacht. Geen zorgen, daar hebben we een mooie oplossing voor!

We geven bij Bundelz de garantie dat je nooit meer dan 7 bundels per verzekeringsjaar betaalt. Alle bundels die je dus ná je 7e bundel binnen één verzekeringsjaar verbruikt, zijn gratis.

Een verzekeringsjaar begint te tellen vanaf de startdatum van je verzekering en eindigt een jaar later. Daarna begint het volgende verzekeringsjaar. Enzovoorts.

Voorbeeld: Piet schat in dat hij 5.000 kilometer per jaar rijdt en sluit op 1 september 2018 een Bundelz verzekering af. Onverwachts gaat hij in dat eerste verzekeringsjaar toch ruim 11.000 km rijden. Op 28 juli 2019 heeft hij inmiddels 7.000 kilometer gereden en gaat zijn 8e bundel in.

Voor de 8e bundel worden geen kosten in rekening gebracht, omdat deze bundel nog binnen hetzelfde verzekeringsjaar valt. Dat geldt ook voor alle volgende bundels die vóór 1 september 2019 ingaan. Pas op 1 september 2019 begint de telling opnieuw. De eerste bundel die ná 1 september start, moet hij weer betalen.

Hij mag zijn laatste bundel die vóór deze datum was gestart wel eerst nog gewoon oprijden. Het kan dus voorkomen dat Piet zijn laatste gratis bundel, die op 17 augustus is gestart, pas oprijdt op 9 november. Dan hoeft hij dus zijn eerste nieuwe bundel pas weer te betalen vanaf 9 november. 

Ja, je auto is ook verzekerd als hij stil staat. Voor een stilstaande auto gelden de voorwaarden zoals die omschreven staan in de standaard polisvoorwaarden. Dat betekent bijvoorbeeld dat stormschade aan je auto verzekerd is als je de module Casco gesloten hebt.

Bij een Schadeverzekering Inzittenden zijn de bestuurder en de passagiers ook verzekerd als ze onderweg tijdelijk uit de auto zijn. Dan gelden de voorwaarden zoals beschreven in de polisvoorwaarden.

Bij Bundelz kun je kiezen uit een WA verzekering en een WA Casco (all risk) verzekering. Je kunt eventueel een aanvullende Schadeverzekering Inzittenden toevoegen.

Bij een WA dekking ben je voor het volgende verzekerd:

 • Verwondingen die je met je auto aan een ander toebrengt of schade aan de spullen van iemand anders
 • 24 uur per dag hulp bij een ongeval in binnen- en buitenland
 • Dekking in het buitenland
Bij een WA Casco (all risk) dekking ben je ook verzekerd voor:
 • Schade aan je eigen auto door diefstal, ruitbreuk, brand, botsing met dieren, storm, hagel en joyriding
 • Schade aan je eigen auto door een botsing met een ander voertuig
 • Hulpverlening bij een mechanisch defect aan de auto in het buitenland
 • Twee jaar (!) de nieuwwaarde voor je nieuwe auto
 • Twee jaar (!) de aanschafwaarde van je occasion

Je kan daarnaast een Schadeverzekering Inzittenden afsluiten. Bij deze aanvullende dekking ben je verzekerd voor:
 • Verwondingen die de bestuurder en passagiers van de auto oplopen door een verkeersongeval, inclusief smartengeld
 • Schade aan de eigendommen van de bestuurder en passagiers, inclusief de bagage in de auto

Let wel op: als je geen Schadeverzekering Inzittenden hebt afgesloten, ben jij als bestuurder dus ook niet verzekerd voor bovengenoemde zaken in geval van schade.


Bekijk hier de volledige polisvoorwaarden voor alle bovenstaande dekkingen.

Lees ook onze verzekeringskaarten, dit zijn samenvattingen van de verzekering:


Op dit moment bieden we helaas nog geen rechtsbijstandverzekering of pechhulp aan.

Ben je een bestaande klant met een WA dekking. Het kan voorkomen dat op je groene kaart per abuis vermeld staat dat Uitgebreide Pechhulp via Allianz Assistance is meeverzekerd. Conform de polisvoorwaarden van Bundelz is dit echter niet meeverzekerd. Excuses voor het ongemak.

Hoe hoog het eigen risico is dat je moet betalen, hangt af van het soort schade en waar je deze laat herstellen. Er zijn twee mogelijkheden:

 • Je laat de schade herstellen bij een bedrijf uit ons schadeherstelnetwerk. Het eigen risico is dan per schadegeval:
  • € 150,- voor het vervangen of repareren van ruitschade;
  • € 150,- voor het herstellen van alle overige schades.

   Als je beide soorten schades tegelijk oploopt, dan betaal je € 150,-.
 • Je laat de schade herstellen bij een bedrijf buiten ons schadeherstelnetwerk. In dit geval betaal je altijd een eigen risico van € 550,- per schadegeval.

Ga naar www.schadegarant.nl en zoek een schadeherstelbedrijf bij jou in de buurt.

Hieronder vind je een kort overzicht van de maximale bedragen die wij uitkeren. Bekijk de polisvoorwaarden voor details.

WA dekking:
We vergoeden de kosten van de schade die je hebt veroorzaakt. Het schadebedrag betalen we aan degene die schade heeft opgelopen. Maximaal:

Verwondingen maximaal: € 7.500.000,-
Spullen van iemand anders maximaal: € 2.500.000,-

WA Casco:
Schade aan accessoires: maximaal € 2.500,-. Hieronder vallen onderdelen die niet in de fabriek op je auto zijn aangebracht, zoals een ingebouwd navigatiesysteem of speciale velgen.

Bij diefstal of total loss ontvang je een vergoeding voor je auto. Deze vergoeding is afhankelijk van het bouwjaar van je auto. Als je auto minder dan twee jaar oud is, vergoeden we de aanschafwaarde. Anders gaan we uit van de vervangingswaarde volgens de ANWB/BOVAG-koerslijst. Meer informatie kan je vinden op bladzijde 30 van de polisvoorwaarden.

Het eigen risico bij een WA Casco dekking is € 150, mits je de auto laat repareren bij een aangesloten herstelbedrijf. Anders tellen we er € 400 bij op.

Schadeverzekering Inzittenden
Je krijgt de kosten van de schade vergoed, met een maximaal bedrag van € 1.000.000,- voor alle verzekerden samen.

Nee, er is geen maximum aan het aantal kilometers dat je mag rijden met een Bundelz autoverzekering.

Bundelz is voordelig voor iedereen die gemiddeld minder dan 5.000 kilometer per jaar rijdt. Als je meer rijdt, ben je waarschijnlijk goedkoper uit met een reguliere verzekering. 

Het betekent niét dat je maximaal 5.000 kilometer mag rijden. Je mag zelf bepalen of je 3.000, 5.000 of zelfs 12.000 kilometer rijdt. Je krijgt gewoon een nieuwe bundel en bent altijd verzekerd.

Je betaalt nooit meer dan 7 bundels per jaar

We kunnen ons voorstellen dat je tijdelijk meer gaat rijden en dat er een jaartje tussen zit dat je onverwachts veel kilometers maakt. Geen zorgen: je betaalt bij Bundelz nooit meer dan 7 bundels binnen één verzekeringsjaar. Alle kilometers die je rijdt nadat je 7e bundel op is gegaan, krijg je van ons. Pas als een nieuw verzekeringsjaar start, ga je weer betalen voor de nieuwe bundels.

Een verzekeringsjaar begint te tellen vanaf de startdatum van je verzekering en eindigt een jaar later. Daarna begint het volgende verzekeringsjaar. Enzovoorts.

Eenvoudig opzeggen

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat jouw situatie verandert en dat je de auto iedere dag gaat gebruiken. Wij houden dan voor je in de gaten of Bundelz nog voordelig voor je is en geven je een seintje als wij vermoeden dat je goedkoper uit bent met een reguliere verzekering. Je kunt Bundelz iedere dag opzeggen.

Rijd je minder dan 1.000 km per jaar?

Elke bundel is één jaar geldig. Als je minder dan 1.000 km per jaar rijdt, verloopt de bundel en vervallen de niet gereden kilometers. Er start dan automatisch een nieuwe bundel, waar je de gehele bundelprijs voor betaalt. 

De Bundelz verzekering is een autoverzekering die gebaseerd is op de polisvoorwaarden van Nationale-Nederlanden. Bekijk de polisvoorwaarden hier.

Bekijk hier de gebruikersovereenkomst van de kilometerteller.

Het aantal schadevrije jaren staat meestal vermeld op je polisblad. Staat het niet vermeld? Dan gelden de volgende regels, die sinds 2016 voor elke verzekeraar in Nederland van kracht zijn:

 • Bij ieder jaar dat je geen schade claimt, bouw je 1 schadevrij jaar op  
 • Bij iedere schade die je claimt, val je 5 schadevrije jaren terug  
 • Heb je meer dan 15 schadevrije jaren? Dan val je na 1 schade altijd terug naar 10 schadevrije jaren
 • Koop je een tweede auto? Dan begin je bij die auto met 0 schadevrije jaren. Voor elke extra auto geldt dat je opnieuw begint met opbouwen van schadevrije jaren. Je neemt die jaren dus niet mee van de eerste auto
Hoe meer schadevrije jaren je hebt, hoe meer korting je krijgt op je verzekeringspremie. Deze no-claim korting kan oplopen tot 80%. Bekijk de kortingen in de Schadevrije jaren tabel.

Helaas, de Bundelz Autoverzekering is alleen bedoeld voor personenauto's die particulier worden gebruikt en die beschikken over een Nederlands kenteken (en niet zijn geïmporteerd). Een camper, caravan of een zakelijk voertuig kun je niet bij Bundelz verzekeren.

Oldtimers zijn niet geschikt voor onze kilometerteller. Ook daarvoor kun je dus geen Bundelz autoverzekering afsluiten. Dit geldt ook voor elektrische en hybride auto's.

Heb je een caravan?
We kunnen uiteraard wel een groene kaart voor jou caravan versturen. Je ontvangt deze groene kaart per post, in tegenstelling tot de andere documenten van Bundelz. Het is belangrijk om de groene kaart op tijd aan te vragen.

Heb je een geïmporteerde auto? 
Een importauto met een hoger vermogen of met te veel gewicht kunnen we helaas niet verzekeren. We controleren dit nadat we jouw aanvraag hebben ontvangen. 

Heb je een tweede of derde auto? Je mag zoveel auto's bij Bundelz verzekeren als je wilt. 

Bij het verzekeren van meerdere auto's geldt het volgende:

 • Je bouwt schadevrije jaren op per auto. Je kunt de schadevrije jaren van de eerste auto niet gebruiken voor de tweede auto. Bundelz biedt geen tweede autoregeling aan. 
 • Voor elke auto heb je een account nodig voor de Bundelz app. Dit betekent dat je een ander e-mailadres voor de tweede auto nodig hebt dan je voor de eerste auto gebruikt. 
 • Per smartphone of tablet kan er één app account geactiveerd worden. Daarom heb je voor elke auto een smartphone of tablet nodig. Dit mag ook een smartphone of tablet van je partner, kind of ouder zijn. 
 • Je ontvangt per auto een kilometerteller om de gereden kilometers bij te houden. Je betaalt hier per auto aansluitkosten voor.

Ja, jouw zoon, dochter, buurman of iemand anders mag in jouw auto rijden. De auto is ook verzekerd volgens dezelfde voorwaarden als er een andere bestuurder is.

Voorwaarden uitlenen van de auto
Er zijn een aantal voorwaarden die van toepassing zijn als je de auto uitleent:

 • De bestuurder moet een geldig rijbewijs hebben
 • De bestuurder moet toestemming hebben van de verzekeringsnemer om de auto te gebruiken
 • De verzekeringsnemer, of de inwonende partner, moet de hoofdbestuurder van de auto blijven. Rijd een andere bestuurder vaker in de auto? Zet de verzekering dan op diens naam

Bundelz app hoeft niet altijd mee
De Bundelz app kan op meerdere smartphones geïnstalleerd en gebruikt worden. Het is niet nodig om de Bundelz app bij elke autorit mee te nemen. Er dient eens in de drie weken een verbinding te worden gemaakt. 

Tips bij het uitlenen van de auto
Wil iemand anders in jouw auto rijden? Bekijk de tips over veilig uitlenen.

Wat vervelend dat je schade hebt. We gaan je zo goed mogelijk helpen. Onze partner Intrasurance handelt de schade voor je af. Om hen te bereiken kan je bellen naar een van de volgende telefoonnummers:

Tijdens kantoortijden: 070-513 333 6 (optie 1)

Buiten kantoortijden NL: 0900-8840

Buiten Nederland (Europa): +31 88 66 33 333

Eigen risico
Heb je een WA Casco verzekering? Dan geldt er een eigen risico van €150 per schadegeval als je de schade laat
repareren door een bedrijf uit ons schadeherstelnetwerk. Als je de schade laat herstellen bij een bedrijf buiten
ons schadeherstelnetwerk, geldt een eigen risico van €550 per schadegeval. 

Alle aangesloten herstelbedrijven vind je via www.schadegarant.nl

Bekijk de polisvoorwaarden

Kosten, geldigheid en opzeggen

De prijs die je voor een Bundelz verzekering betaalt is voor iedereen verschillend. Onder andere het aantal schadevrije jaren, je leeftijd en jouw postcode zijn van belang bij het bepalen van de prijs. 

Je berekent hier eenvoudig jouw persoonlijke bundelprijs.  

Niet vergeten: een bundel betaal je per 1.000 km. Dit is dus géén maandpremie of jaarpremie. Pas als je 1.000 km hebt gereden, betaal je via automatische incasso voor je nieuwe bundel. Zo rij je nooit onverzekerd rond.

Wat nog belangrijk is om te vermelden: elk jaar berekenen we jouw bundelprijs opnieuw. Dat doen we zodat jouw prijs weer actueel is voor het nieuwe verzekeringsjaar. Je krijgt hierover automatisch bericht van ons, zodra de eerste bundel in het nieuwe verzekeringsjaar van start gaat.

Een verzekeringsjaar begint te tellen vanaf de startdatum van je verzekering en eindigt een jaar later. Daarna begint het volgende verzekeringsjaar. Enzovoorts.

Je betaalt eenmalig €35,- aansluitkosten voor Bundelz. De kosten bestaan uit administratieve kosten (poliskosten) en kosten voor de kilometerteller. Die moeten we namelijk voor je aanschaffen en naar je versturen. 

Bij Bundelz betaal je geen maandelijkse premie, maar koop je een bundel van 1.000 kilometer. Nadat je een Bundelz autoverzekering hebt afgesloten, gaat je eerste bundel in op de ingangsdatum die je hebt gekozen. Je betaalt Bundelz per automatische incasso en ontvangt vooraf een bericht als we de volgende bundel bij je incasseren. Het bedrag wordt rond de ingangsdatum van je bundel afgeschreven. 

Heb je 1.000 kilometer gereden, dan start je volgende bundel automatisch. Dit is omdat we willen voorkomen dat je per ongeluk onverzekerd rondrijdt. Bij het ingaan van de nieuwe bundel ontvang je een nieuw polisblad en groene kaart. 

Een bundel is 12 maanden geldig. Heb je na 12 maanden minder dan 1.000 kilometer gereden, dan vervallen de kilometers die nog in je bundel zitten. Je krijgt dan automatisch een nieuwe bundel. De nieuwe bundel is weer 12 maanden geldig. 

Je krijgt vooraf per e-mail een bericht over de incasso van je nieuwe bundel.

Stuur een e-mail naar hallo@bundelz.nl en vermeld je naam, polisnummer en de datum waarop jij wilt stoppen met Bundelz. We zetten dan de automatische incasso stop. Je beëindigt dan je Bundelz verzekering, want je kan Bundelz alleen maar via automatische incasso betalen. Let op: sluit wel op tijd een andere autoverzekering af.

We betalen je het aantal kilometers dat nog in je bundel zit, naar rato terug. Als je binnen 7 dagen opzegt nadat je nieuwe bundel automatisch is ingegaan, dan krijg je het volledige bedrag van je nieuwe bundel terug.

Je kunt iedere dag opzeggen. Stuur een e-mail naar hallo@bundelz.nl en vermeld je naam, polisnummer en de datum waarop jij wilt stoppen met Bundelz. We zetten dan de automatische incasso stop en sturen je een bevestiging van de beëindiging van de verzekering. Let op: sluit wel op tijd een andere autoverzekering af.

Zeg je binnen 7 dagen nadat je automatisch een nieuwe bundel hebt gekregen je verzekering op? Dan krijg je het volledige bedrag van je bundel terug. In alle andere gevallen betalen we het aantal niet verbruikte kilometers naar rato terug.

Als je een andere auto koopt kan het zijn dat jouw bundelprijs verandert. Want de prijs is mede afhankelijk van het merk, type en bouwjaar van de auto.

Neem als je jouw auto verkoopt en een nieuwe aanschaft even contact met ons op, dan rekenen we de nieuwe prijs voor je uit. Wij checken dan ook meteen of jouw nieuwe auto geschikt is voor Bundelz. Daarna passen we de polis voor je aan.

De kilometerteller kun je gewoon overzetten op jouw nieuwe auto. Als de auto geschikt is voor de kilometerteller dan lukt dit zonder problemen. Lees hier meer over de geschiktheid van auto's.

De resterende kilometers uit jouw bundel gaan gewoon mee naar de nieuwe auto. 

Is de verzekeringsnemer overleden? We wensen je veel sterkte toe met het verlies. We helpen je graag bij het regelen van de autoverzekering.

Hoe geef ik een overlijden door? 
Als een overledene een verzekering bij Bundelz heeft, vragen we je contact op te nemen met onze klantenservice. Dit kan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur via 070 - 513 33 36 of mail wanneer het jou uit komt naar hallo@bundelz.nl

Welke informatie hebben we van je nodig? 
Voor onze administratie hebben we vaak extra informatie nodig, zoals:

 • Een kopie van de akte van overlijden
 • Een kopie van een legitimatiebewijs
 • Een kopie van het vrijwaringsbewijs, indien het voertuig wordt verkocht
 • Een kopie van het tenaamstellingsbewijs, indien een familielid de auto en verzekering overneemt
Wat gebeurt er na het overlijden met het voertuig? 
Na het overlijden kan iemand het voertuig erven of het voertuig kan verkocht worden:
 • Als iemand het voertuig erft, moet hij het voertuig binnen 5 weken op naam laten zetten. Deze 5 weken gelden vanaf het moment dat hij via erfrecht eigenaar is geworden. Dit geldt ook als de partner van de overledene het voertuig houdt.
 • Als door verkoop iemand anders eigenaar van het voertuig wordt, moet het kenteken binnen een week na verkoop op naam van de nieuwe eigenaar staan. 
Bundelz volgt bij overlijden de richtlijnen van het RDW. Meer informatie vind je op de website van het RDW.

Wat gebeurt er met de schadevrijejaren van de overledene?
De schadevrije jaren van de overledene kunnen worden overgenomen door de partner. Dit is alleen mogelijk indien de partner op hetzelfde adres ingeschreven staat en de verzekering overneemt. 
De schadevrije jaren kunnen niet door een kind of ouder worden overgenomen of door een partner die op een ander adres woont. 

De kilometerteller

Plaats de kilometerteller met behulp van de Bundelz app
De Bundelz app helpt je stap voor stap om de kilometerteller op de juiste plek in je auto te plaatsen. Download dus eerst de Bundelz app in de App Store of Google Play voordat je de kilometerteller gaat plaatsen. Als je de app voor het eerst opent, neemt de app je stapsgewijs mee door het proces. Je ontvangt de kilometerteller ongeveer twee weken voordat je Bundelz autoverzekering in gaat. Je krijgt van ons via de mail de inloggegevens voor de app.

Gratis KwikFit service
Vind je het lastig om de kilometerteller in de auto te plaatsen? Wij bieden in samenwerking met KwikFit een gratis hulpservice aan. Ga naar jouw dichtstbijzijnde KwikFit vestiging en vraag aan een van de medewerkers of hij/zij je kan helpen met het plaatsen van de kilometerteller. Binnen deze service valt ook een gratis bandeninspectie en gratis accucheck. Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt? Bel dan van te voren naar jouw KwikFit vestiging om een afspraak te maken. 

De kilometerteller en de app
De kilometerteller telt het aantal kilometers dat je rijdt aan de hand van statistieken die de motor aanlevert. Vervolgens moet de kilometerteller het aantal kilometers dat je hebt gereden doorgeven aan jou én aan ons. Dat gebeurt via de Bundelz app op je smartphone. Hiervoor moet je de kilometerteller verbinden met de Bundelz app. Daar heb je bluetooth en mobiel internet voor nodig. 

Bluetooth en mobiel internet
Met bluetooth geeft de kilometerteller de kilometers door aan de app. De kilometers zijn dan nog niet zichtbaar in de app. Daarvoor moet je telefoon verbinding maken met (mobiel) internet (3G / 4G ). Pas dan wordt het aantal kilometers dat je hebt gereden zichtbaar in de app. 

Verbind de app en de kilometerteller regelmatig
Het is belangrijk dat je de kilometerteller en de Bundelz app regelmatig met elkaar verbindt, zodat de kilometers goed aan jou en aan ons worden doorgegeven. Het is daarom slim om bluetooth en mobiel internet aan te zetten als je gaat rijden. Je moet de Bundelz app en de kilometerteller minimaal één keer in de 3 weken bijwerken, ook als je niet gereden hebt. 

Let op: de app moet actief (op de achtergrond) zijn als je gaat bijwerken. Als je de app iedere keer na gebruik helemaal afsluit, klik hem dan even aan als je gaat bijwerken. 

Vragen?
We helpen je graag als je nog vragen hebt over de kilometerteller. Mail naar hallo@bundelz.nl.

Verbind de Bundelz app met de kilometerteller
Zodra je de app via bluetooth en mobiel internet hebt verbonden met de kilometerteller in je auto krijg je een notificatie op je smartphone dat je verbonden bent. In het overzicht in de app zie je het aantal kilometers dat je hebt gereden. Met een kleine vertraging in de data zal deze gedurende het rijden het aantal kilometers bijwerken. Zo weet je dat de kilometerteller goed werkt.

Let op: het bijwerken werkt alleen als de kilometerteller en de app via bluetooth met elkaar verbonden zijn!

Worden je kilometers niet bijgewerkt?
We helpen je graag. Bekijk ons stappenplan om je kilometers bij te werken en eventuele problemen op te lossen. 

Let op: het is belangrijk dat je minimaal elke 3 weken de app op je smartphone via bluetooth verbindt met de kilometerteller in je auto. Als dat niet het geval is ontvang je van ons een e-mail met de vraag dit alsnog te doen.Als je auto naar de garage gaat voor een beurt of onderhoud, kan het zijn dat de automonteur de OBD poort (waar de kilometerteller in zit) nodig heeft om motormanagement informatie uit te lezen. Hij verwijdert dan de kilometerteller. 

Je bent verplicht om ons te informeren als de auto naar de garage gaat én wanneer je hem weer ophaalt. Dit kun je eenvoudig doen door ons te mailen op hallo@bundelz.nl

Het is aan te raden om, als je de auto weer bij de garage ophaalt, te controleren of de kilometerteller weer op zijn plek zit. Een van de monteurs kan jou dat ook meteen vertellen. 

De kilometerteller is absoluut geen energievreter. Sterker nog, als de motor van de auto is uitgeschakeld dan gaat de kilometerteller vanzelf in de slaapstand. Het duurt dan ongeveer 40.000 uur (omgerekend 4,5 jaar) voordat de kilometerteller een gezonde accu heeft leeggetrokken. Dat lijkt ons een acceptabel cijfer.

De kilometerteller is extra zuinig omdat er géén simkaart in zit en er wordt géén gebruik gemaakt van GPS signalen.

Slimme apparaten verzamelen informatie. Zo ook de kilometerteller die je voor Bundelz in je auto hebt. We hechten veel waarde aan privacy. Omdat je Bundelz betaalt per 1.000 gereden kilometers hebben we wel informatie nodig over de afstand die je met je auto aflegt.

De kilometerteller in je auto is niet voorzien van een simkaart. Er wordt ook geen gebruik gemaakt van GPS signalen. Dat betekent dat we alleen weten welke afstand je in welke tijd hebt afgelegd. We niet niet waar je bent of waar je hebt gereden. 

De kilometerteller registreert het aantal kilometers dat je rijdt op basis van de snelheid en de tijd en houdt daarbij geen rekening met de stand van de kilometers in het dashboard. Op basis daarvan zie jij de gereden afstand in de app en krijgen wij een seintje als je 1.000 km hebt gereden, zodat er automatisch een nieuwe bundel start en je een nieuw polisblad ontvangt. De snelheid waarmee je rijdt wordt niet meegenomen in jouw verzekering. 

Heb je een Android toestel? Om een succesvolle bluetooth koppeling tot stand te brengen tussen de app en de kilometerteller wordt er in de Bundelz app toestemming gevraagd om de locatie te delen. Sinds versie Android 6.0 is de locatie nodig om te kunnen scannen naar bluetooth apparaten.

Dit staat los van de Bundelz app. Voor de werking van de app zijn deze gegevens niet nodig. Het is enkel en alleen bedoeld om de bluetooth koppeling te realiseren. Als je geen akkoord geeft kan de app geen verbinding maken met de kilometerteller. Het is dus veilig om akkoord te geven én noodzakelijk voor een goed werkende app. 

Een IOS toestel vraagt bij het verbinden met bluetooth niet om het delen van de locatie. Dit is alleen van toepassing op een Android toestel.

Auto's met een bouwjaar vanaf 2004 en jonger zijn vrijwel allemaal geschikt voor de Bundelz kilometerteller. In deze auto's is namelijk een OBD II poort aanwezig, waar de kilometerteller in geplaatst wordt. Je kunt met deze auto's een Bundelz autoverzekering afsluiten. Elektrische en hybride auto's zijn helaas niet geschikt. 

Auto's die gebouwd zijn vóór 2004 zijn helaas niet geschikt voor de Bundelz kilometerteller. Je kunt in dat geval geen Bundelz verzekering afsluiten. Er is dan geen OBD II poort aanwezig in de auto óf de OBD II poort is niet geschikt om de data van de kilometerteller door te geven aan de Bundelz app. Daarnaast kan het zijn dat een auto van 2004 of jonger niet geschikt is vanwege een technische storing. 

Als je je kenteken invult bij het berekenen van de bundelprijs, krijg je een melding als je auto niet geschikt is. In andere gevallen is je auto wel geschikt, of controleren wij na je aanvraag of de kilometerteller in je auto past.

Het kan zijn dat wij je laten weten dat de kilometerteller in jouw auto past, maar dat er wel een verlengkabel nodig is. Je ontvangt deze verlengkabel van ons, zonder extra kosten. De KwikFit helpt je graag met het plaatsen van de kabel en de kilometerteller. 

Let op: heb je al een apparaat in je OBD2 poort? De kilometerteller werkt niet met een splitter.

Over de Bundelz app en synchroniseren

Wat is bijwerken?
Om de kilometerstand in de Bundelz app bij te werken, moet je de Bundelz app op je smartphone verbinden met de kilometerteller in je auto. Je dient dit minimaal één keer in de 3 weken te doen. 

Hoe werk ik de kilometers bij?

 1. Zorg dat je in je auto zit
 2. Zet bluetooth en mobiel internet aan op je telefoon
 3. Open de Bundelz app.
  • Zijn je kilometers bijgewerkt? Dan is het bijwerken gelukt.
  • Zijn ze nog niet bijgewerkt? Ga dan naar je bluetooth instellingen op je telefoon en maak verbinding met de kilometerteller (Link). Je kilometers worden dan bijgewerkt. 
Als je geen verbinding maakt, wordt je kilometertegoed niet bijgewerkt. Het is daarom aan te raden om jouw smartphone altijd bij je te hebben als je in je auto rijdt, en bluetooth en mobiel internet aan te laten staan. Zodra je de app opent, wordt je kilometertegoed bijgewerkt. Het internet dataverbruik is minimaal.

Ervaar je problemen met bijwerken? Stuur dan een mail naar hallo@bundelz.nl.

Nee, dat hoeft niet. Je bent wel verplicht om minimaal één keer in de 3 weken je smartphone te verbinden met de kilometerteller in jouw auto. Daarvoor moet je met je telefoon in de auto zitten. Lees hier hoe je dat moet doen. 


Wil je altijd de actuele stand van je bundel kunnen bekijken? Neem dan je telefoon mee als je gaat rijden, en zorg dat je bluetooth en internet aan hebt staan. Als je de app opent, wordt je tegoed direct bijgewerkt.

Kun je de kilometerteller voor een periode langer dan 3 weken niet verbinden met de app? Bijvoorbeeld omdat je zonder auto naar het buitenland op vakantie gaat? Dan moet je dit vooraf aan ons laten weten. Dit geef je aan in de Bundelz app onder het kopje Instellingen.

Twee weken voordat jouw Bundelz autoverzekering in gaat, ontvang je inloggegevens voor de Bundelz app. Je hebt de app nodig om de kilometerteller in je auto te plaatsen en om je kilometertegoed te kunnen bekijken.

Plaatsen van de kilometerteller
Nadat je voor de eerste keer bent ingelogd, legt de app je stap voor stap uit hoe je de kilometerteller in jouw auto plaatst. Zodra je de kilometerteller in je auto hebt geplaatst, zie je vanaf je ingangsdatum hoeveel kilometer je hebt gereden en hoeveel kilometer er nog in je bundel zit. Daarvoor moet je de app wel bijwerken met de kilometerteller in je auto. 

Je kilometertegoed bekijken: bijwerken
De kilometerteller houdt bij hoeveel kilometer je rijdt, en geeft dat door aan de Bundelz app via bluetooth en mobiel internet. Zodra je jouw smartphone via bluetooth en internet hebt verbonden met de kilometerteller in de auto, zal jouw bundeltegoed automatisch worden bijgewerkt. Zo weet je precies hoeveel kilometer er nog in je bundel zit en wanneer jouw nieuwe bundel automatisch in gaat. Je moet minimaal één keer in de 3 weken bijwerken. 


De app werkt alleen correct met de besturingssystemen Android versie 5.0 of hoger en IOS versie 11.0 of hoger

Vanaf december 2021 werkt de Bundelz app niet meer op Android 5.0 en 5.1. Heb je dit besturingssysteem op je telefoon staan? Zorg dat je van te voren het besturingssysteem indien mogelijk update.

Open de app en klik op "Wachtwoord vergeten". Vul vervolgens het e-mailadres in waarmee je bij Bundelz bent aangemeld en klik op "Versturen". Je ontvangt binnen enkele minuten een code per e-mail om een nieuw wachtwoord aan te maken.

De code is één uur geldig. Vul de code in de Bundelz app in en stel een nieuw wachtwoord in. Daarna kun je inloggen met de nieuwe inloggegevens. 

Volg onderstaande stappen om de kilometers in de Bundelz app bij te werken:

 1. Zorg dat je in de auto zit en de motor aan staat.
 2. Maak met je smartphone een bluetoothverbinding met de kilometerteller. De kilometerteller heet LINK 100 bij bluetooth. 
 3. Open de Bundelz app (!) en wacht ongeveer 10 seconden. 
 4. Heb je internet in de auto? Dan worden de kilometers direct bijgewerkt.
 5. Heb je geen internet in de auto? Dan worden de kilometers bijgewerkt zodra je met Wifi verbindt. 
Zodra de kilometers zijn bijgewerkt in de Bundelz app, zie je ‘Zojuist bijgewerkt’ staan.

Let op: het kan even duren voordat de gereden kilometers in de Bundelz app zichtbaar zijn. Zijn de kilometers na je volgende rit nog niet bijgewerkt? Controleer dan de volgende zaken:

Heb je verbinding met internet?
Controleer je internetverbinding. Alleen bij genoeg internetbereik kunnen de kilometers bijgewerkt worden.

Heb je verbinding met bluetooth?

Je hebt een bluetoothverbinding met de kilometerteller als het blauwe lampje op de kilometerteller continu brandt. Bij de bluetooth instellingen van je telefoon staat dat het apparaat LINK 100 verbonden of gekoppeld is. Daarnaast krijg je een notificatie wanneer je een bluetoothverbinding hebt. Tips:

 • Bluetooth heeft maar een paar meter bereik. Zorg dus dat je in de auto zit.
 • Komt de bluetooth verbinding niet tot stand? Schakel dan bluetooth uit, wacht 15 seconden en schakel bluetooth weer in. Verbind dan opnieuw met de kilometerteller.
 • Verwijder eventueel het gekoppelde apparaat (LINK 100) uit de bluetooth instellingen. Daarna kan je opnieuw een verbinding maken. 
Zit de kilometerteller goed in de auto? 
Controleer of de kilometerteller nog goed in de auto zit. Druk deze voor de zekerheid aan.

Heb je de laatste versie van de Bundelz app? 
Controleer in de App Store of Play Store of je de nieuwste versie van de Bundelz app hebt. Een veroudere versie kan problemen geven. Zie je in de Store 'Bijwerken' of 'Updaten' staan? Klik hierop om de nieuwste versie te downloaden. 

Worden de kilometers nog niet bijgewerkt?
 • Sluit de Bundelz app volledig af en open het vervolgens opnieuw.
 • Log uit via de Instellingen van de Bundelz app en log vervolgens opnieuw in. 

Blijf je problemen ondervinden? We helpen je graag verder! Stuur een e-mail naar hallo@bundelz.nl. We kunnen je het beste helpen als je de volgende zaken aangeeft:

 • Welke lampjes branden op de kilometerteller?
 • Wat zie je in de Bundelz app?
 • Wat heb je zelf al geprobeerd?
Via de Instellingen in de Bundelz app kun je app-informatie versturen. Als je hierop klikt, ziet de technische service wat er op de achtergrond in de app gebeurt. Vermeld altijd de datum en tijd van versturen aan de klantenservice als je hierop hebt geklikt.

De app verbruikt heel weinig internet uit jouw data abonnement, omdat er geen zware gegevens worden overgezet. Je kunt het vergelijken met het ontvangen van een Whatsapp. Dat verbruikt slechts een paar kB.

Andere vragen

We zijn onlangs een samenwerking met Tango aangegaan om nóg meer af-en-toe rijders te kunnen bereiken. Je kent Tango misschien van de onbemande tankstations. Je leest meer over de Tango Autoverzekering in het persbericht dat we daarover hebben verstuurd.

De polisvoorwaarden en prijzen van de Tango Autoverzekering zijn precies hetzelfde als die van Bundelz. Als klant van Bundelz is deze samenwerking niet van invloed op je autoverzekering.

Klachten kun je mailen naar hallo@bundelz.nl of direct melden via bundelz.nl/klachten

Komen we er samen niet uit? Dan kun je jouw klacht voorleggen aan de Stichting Klachteninstituut
Financiële Dienstverlening. Dit is een onafhankelijk instituut dat je helpt als je een meningsverschil hebt
met een verzekeraar. Kijk voor meer informatie op www.kifid.nl

Wil je nog meer weten?

Hoeveel rijd je per jaar?


km per dag
km per jaar

sluiten

Mogen wij je bellen voor feedback?

Je staat op het punt deze pagina te verlaten zonder de verzekering af te sluiten. Wij willen graag van jou leren om onze dienst te verbeteren. Jouw telefoonnummer gebruiken we eenmalig om je te bellen voor feedback.

Welke aanvullende dekking zou jij graag willen?

Bundelz biedt deze dekkingen nu nog niet aan, maar we zijn altijd in ontwikkeling. Het kan zijn dat we binnenkort extra dekkingen aanbieden. In de tussentijd kun je aanvullende dekkingen vaak los bij een andere verzekeraar verzekeren, terwijl de auto bij Bundelz verzekerd is.

Weet je niet hoeveel je rijdt?

Het maakt niet uit hoeveel kilometers je per jaar rijdt. We doen niets met het aantal dat je hier op geeft. Het is alleen om jou een indicatie te geven van wat je gaat betalen. Je betaalt namelijk niet per jaar, maar per bundel van 1.000 km. De kilometerteller telt hoeveel jij rijdt. Heb je 1.000 km gereden? Dan ontvang je automatisch een nieuwe bundel.

Weet je niet hoeveel je rijdt?

Het maakt niet uit hoeveel kilometers je per jaar rijdt. We doen niets met het aantal dat je hier op geeft. Het is alleen om jou een indicatie te geven van wat je gaat betalen.

Wil je een Bundelz verzekering aanvragen?

Je staat op het punt om deze pagina te verlaten zonder een verzekering aan te vragen. Wil je een Bundelz verzekering aanvragen?

Kentekenhouder

De kentekenhouder is de eigenaar van de auto. Op het kentekenbewijs staat de naam van de kentekenhouder genoemd. Is de kentekenhouder niet de verzekeringsnemer? Geef dat dan hier aan.

Mail mij de brochure

In de Bundelz brochure vind je de belangrijkste informatie over onze voordelige autoverzekering. Vul je naam en e-mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden. We sturen de brochure per mail naar je toe.Bekijk hier onze privacystatement

Eigen risico

Hoe hoog het eigen risico is dat je moet betalen, hangt af van het soort schade en waar je deze laat herstellen. Er zijn twee mogelijkheden: 
 • Je laat de schade herstellen bij een bedrijf uit ons schadeherstelnetwerk. Het eigen risico is dan per schadegeval:
  1. € 150,- voor het vervangen of repareren van ruitschade;
  2. € 150,- voor het herstellen van alle overige schades.
   Als je beide soorten schades tegelijk oploopt, dan betaal je € 150,-.
 • Je laat de schade herstellen bij een bedrijf buiten ons schadeherstelnetwerk. In dit geval betaal je altijd een eigen risico van € 550,- per schadegeval.
 • Kies je ingangsdatum

  Ingangsdatum
  Houd rekening met de opzegtermijn van je huidige verzekering. Laat je Bundelz verzekering ingaan op de dag dat je huidige verzekering afloopt. 

  Overstapservice
  Na de volgende stap kun je aangeven dat je van onze overstapservice gebruik wilt maken.


  Ok, begrepen

  Je kunt bij Bundelz een autoverzekering afsluiten als je de auto privé gebruikt. Ben je werknemer in loondienst, dan vallen woon-werkverkeer en zakelijke ritten onder privégebruik. Ben je zzp'er? Dan verzekeren wij je auto onder de volgende voorwaarden:

  Ok, begrepen

  Je betaalt eenmalig €35,- aansluitkosten voor Bundelz. De kosten bestaan uit administratieve kosten (poliskosten) en kosten die wij maken voor de kilometerteller. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf en het versturen van de kilometerteller per post.


  Ok, begrepen

  We hebben je schadevrije jaren nodig om jouw prijs te berekenen. Je vindt het aantal jaren dat je hebt opgebouwd op je meest recente polisblad. Heb je deze gegevens niet bij de hand? Informeer dan bij jouw huidige autoverzekeraar. 

  Het is belangrijk om meteen het juiste aantal schadevrije jaren op te geven. Zo voorkom je een herberekening van jouw prijs of mogelijk zelfs een opzegging van je verzekering.

  Hoe meer schadevrije jaren je hebt, hoe meer korting op je bundelprijs!


  Ok, begrepen

  Het aantal kilometers is een schatting. Je mag altijd meer of minder rijden dan je aangeeft. Je betaalt niet per jaar, maar per bundel van 1.000 km. Elke bundel heeft dezelfde prijs.


  Ok, begrepen

  Wat is gedekt?

  Wanneer ben je verzekerd?
  De bestuurder en passagiers van jouw auto zijn verzekerd bij een ongeval:

  Je Schadeverzekering Inzittenden wordt gekoppeld aan je bundel. Je betaalt €5 per 1.000 kilometer.

  Wat is gedekt?

  Wa
  Wa-Casco (Allrisk)
  Schade door je auto aan anderen en spullen van anderen
  24 uur per dag hulp bij ongelukken, ook in het buitenland
  Schade door rook, brand, noodweer of dieren op de weg
  Schade door diefstal en joyriding
  Barsten, sterretjes of putjes in je autoruit
  Schade aan je auto, door jou veroorzaakt
  Nieuwwaarde (nieuwe auto)
  2 jaar
  Eigen risico
  €150

  Wat is gedekt?

  Het aantal schades dat wij in een jaar voor jou vergoeden, bepaalt je nieuwe aantal schadevrije jaren. In tabel 1 kun je zien hoeveel schadevrije jaren je terugvalt bij één of meer schades, en welk kortingspercentage bij je nieuwe aantal schadevrije jaren hoort. Je nieuwe kortingspercentage geldt vanaf het eerste verzekeringsjaar na de schadedatum.


  Aantal
  Schadevrije
  Jaren
  Kortingspercentage Je nieuwe aantal schadevrije jaren, bij...
  WA Casco 0 schades 1 schade 2 schade 3 schade 4 schades of meer
  > = 16 80% 80% 17 10 5 0 -5
  15 80% 80% 16 10 5 0 -5
  14 80% 80% 15 9 4 -1 -5
  13 80% 80% 14 8 3 -2 -5
  12 80% 80% 13 7 2 -3 -5
  11 80% 80% 12 6 1 -4 -5
  10 80% 80% 11 5 0 -5 -5
  9 78% 78% 10 4 -1 -5 -5
  8 76% 76% 9 3 -2 -5 -5
  7 74% 74% 8 2 -3 -5 -5
  6 72% 72% 7 1 -4 -5 -5
  5 70% 70% 6 0 -5 -5 -5
  4 67,5% 67,5% 5 -1 -5 -5 -5
  3 65% 65% 4 -2 -5 -5 -5
  2 60% 60% 3 -3 -5 -5 -5
  1 55% 55% 2 -4 -5 -5 -5
  0 50% 50% -5 -5 -5 -5 -5
  -1 45% 45% -5 -5 -5 -5 -5
  -2 35% 35% -1 -5 -5 -5 -5
  -3 25% 25% -2 -5 -5 -5 -5
  -4 15% 15% -3 -5 -5 -5 -5
  -5 0% 0% -4 -5 -5 -5 -5

  Je auto is (nog) niet geschikt

  Je kunt je auto op dit moment niet verzekeren bij Bundelz, omdat de Bundelz kilometerteller niet geschikt is voor hybride/elektrische auto's We zijn bezig met een oplossing. Wil je dat we je op de hoogte houden? Laat dan hier je e-mailadres achter.

  Naam
  E-mail


  Bekijk hier onze privacystatement